Skip to content Skip to footer
Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekadë ju ofron këto Shërbime:

Shërbimet Tona:

Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe!
Read more

Rregullimi i dokumentave

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.
Read more

Organizim të ritualeve

Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Read more

Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.
Read more

Transport kufomash nga Gjermania

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Gjermanisë.

Transport kufomash nga Zvicra

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Zvicër.

Transport kufomash nga Austria

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Austrisë.

Transport kufomash nga Franca

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Francës.

Transport kufomash nga Belgjika

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Belgjikës.

24 Orë në shërbimin tuaj!

Rrjeti ynë është në dispozicion 24 Orë çdo ditë në gjitha pjesët e Austrisë.

Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni

Rregullimi i dokumentacionit

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.

Transport Kufomash

Organizim të ritualeve

Organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637