Kontaktet

  1. Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland
  2. Obere Klaus 278, 8970 Schladming
    Vendndodhja

Të Rëndësishme

Shkarko Autorizimin:
Vollmacht herunterladen

Rreth Nesh

Përjetoni ndryshimin! Përvoja jonë funeral profesional do ti përmbushë nevojat tuaja.
24 / 7 në dispozicion!

Shërbimet tona, lehtësojnë shqetësimet tuaja!

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637